Last update: 21-01-2015

 

Van één van onze gasten kregen wij, bij hun vertrek, als aandenken een gastenboek. Veel gasten hebben er al in geschreven. Wat is duidelijker voor eventuele belangstellenden, om de gasten zelf aan het woord te laten.
 17 september 2010
Lieve Barbara en Gejo>
Voor de eerste keer in Kroatie, voor de eerste keer met Luuk (je jeugdvriend) en Truus op vakantie.
SUPER!
Wat hebben we genoten van: *Jullie gastvrijheid- *Af en toe een alcoholische vernapering- *Gezellige etentjes uit- of thuis. De winden Bora, Jugo en Truusko(vrij stevige landwind) *'t strand met koud zeewater + blote kont van de buurman FKK.
* De boottocht met Albert en takelwerkzaamheden * IK (Lidy van Ceasar * De kruiden en zeker Luuk van vissen * De goede zorgen van Barbara. * Het weerzien van mijn jeugdvriend. *Het prachtige appartement. De verzorging van de was. De lekkere jam, de hazelnoten etc. *Het leukste was de jeugdherinneringen ophalen.
Veel liefs en good goan.
We zijn nu bijna 14 dagen hier en één ding is zeker. Dit is voor herhaling vatbaar.
We voelden ons thuis. Bedankt Barbara en Gejo.
Groeten Luuk en Truus  - Herjan en Lidy 21 augustus 2010
Lieve Gejo en Barbara:
Heel erg bedankt voor alles. We hebben het super naar onze zin gehad. Er is een wereld voor ons open gegaan, verwonderd door de natuur, het strand en de prachtige omgeving vertrekken we vanavond (of eigenlijk vannacht) weer richting Slootdorp. Ik (Yvette beloof met het vliegtuig te komen zodra het van pap en mam mag haha.
We komen hier vast en zeker nog een keer terug.
Zullen we de groetjes maar doen aan opa, oma, René, Dorinne en Nycole?
We houden contact via hyves of mail
Liefs en groetjes; Ruud, Angelique, Tamara en Yvette.

 16 augustus 2010
Beste Gejo en Barbara,
Op 18 juli zijn we aangekomen in jullie huisje en Novaki. Wij vonden het een knus boerderijtje. We aten buiten heerlijk op de verranda>
Heel leuk was het ook om de mensen te ontmoeten en een stukje van hun leefwijze mee te krijgen> We zijn actief geweest, gewandeld, gezwommen in de Kupa en de Dobra. Ook de Plitvickawatervallen bezocht. Prachtig!
Op 25-8 zijn we hier in jullie appartement aangekomen. Wat een luxe, alles keurig netjes verzorgd. Hier is het meer uitrusten relaxen, genieten van de zon, zee en strand. Ook hebben we ervaren dat het weer zo om kan slaan en het zo even 40 mm regende....
We zijn naar de Krka watervallen geweest. Leuk ook de oude ambachten. Verder bezochten we wat stadjes. De boottocht naar de Kornati-eilandjes was ook een belevenis, vooral toen we ook nog dolfijnen zagen zwemmen. Al met al hebben we drie heerlijke weken gehad en echt genoten. De kinderen vonden het snorkelen ook super.
Er gaan wat zee-egelskeletjes mee naar huis....
De gastvrijheid van jullie hebben we gewaardeerd. Bedankt voor alles en misschien tot ziens!
Hartelijke groeten: Ron, Marinka, Renate, Pierre en Celine Lucas
....en die ijsjes....mmm....het liefst 3 bolletjes....

 


3 juli 2010
Beste Gejo en Barbara
Na een stormachtige aankomst met de "bora"in de rug, zijn wij door jullie zeer hartelijk ontvangen en we voelden ons meteen thuis in jullie prachtige appartement. Wij hebben een prachtige tijd hier door kunnen brengen, lekker zwemmen en snorkelen. Toch moet ik even vermelden dat de parken (N.P.) echt deze vakantie bijzonder maakt.
NP Paklenica - Ruig- indrukwekkend - veel alpinisme, prachtig. Wel goede stevige schoenen aan doen.
NP Krka - mooie watervallen goed begaanbaar leuk met de boot er naar toe varen.
NP Plitvicka Jezera - Aanrader-  super- wow, moeite van de reis waard, goede schoenen nodig als je wat wilt zien. Tip: ingang 1 en dan doorlopen tot ingang 3 en dan met de bus terug.
NP Kornati. We hebben daar gedoken en dat is super. Al die eilandjes kaal is wat saai.
En natuurlijk onze gezellige middagen/ avonden dat we samen naar het Ned. voetbal elftal hebben gekeken. Alles gezellig gemaakt en vlaggetjes en oranje T-shirts. Tsja de eerst volgende wedstrijd zullen we de hapjes van Barbara wel missen. Ook het gebak dat ze heeft gemaakt. Héérlijk.
Kortom: Wie hebt n'n onmeunigen mooi'n tied e'had. Good goan.
Benny en Dini   - Johan en Wim.


9 september 2009
Die Daumer's vom Bodensee war'n da und ALLES war wunderbar!
Liebe Grüsse an Gejo und Barbara und naturlich ach an Cesar.
Herzlichen Dank!


11 augustus 2009
Lieve Barbara, Gejo en Cesar
Vandaag is alweer de laatste dag van onze vakantie hier. Dit was de 4e keer alweer. Met een nieuwe gast "Die Mausie" In het echt heet ze Ruby en ze heeft er zeker van genoten. Wij natuurlijk ook. Het weer was weer super, dus we hebben weer weinig ondernomen. We zijn wel naar de Krka-watervallen geweest, een echte aanrader. Beau is ook meegeweest. Jos, Naomi en Ruby zijn met de boot het hele eiland rondgevaren. Verder deze vakantie hebben Naomi en Ruby met de boot nog jongens gespot, maar (gelukkig) zonder resultaat (haha). Wie weet zien we elkaar weer eens en anders zeker via de mail.
Bedankt: Jos, Ria, Naomi en Ruby en Beau (pootje)

 


2 augustus 2009 (appartement Ivy)

Hallo Barbara en Gejo. Als je dit leest, zijn we al weer een eind op weg, naar onze volgende bestemming. We hebben het in elk geval prima naar ons zin gehad. We hopen dat we het pand niet al te vuil hebben achtergelaten. In de koelkast staan nog wat "left-overs" en in het vriesvak een bak met ijs. (is niet open gemaakt, vergeten) Ook staat er nog wat muesli voor de liefhebber. De deurkruk kan ik wegens gebrek aan een inbussleutel, niet omzetten en de stortnak van het toilet doet het eigenlijk wel goed, als de knop maar geheel wordt ingedrukt>
Zadar is zeker 's avonds een prettige stad met het waterorgel enzo. Ook Krka is aan te bevelen.
Nogmaals bedankt en misschien tot ziens:
Yvonne, Dick, Marloes en Wouter.


26 juli 2009

Dragi Barbara i Gejo
Wij willen jullie bedanken voor de leuke ontvangst en de goede zorgen die jullie voor ons hadden. We zullen nog vaak terug denken aan de gezellige b.b.q. avond. Voor ons was deze vakantie een paradijs op aarde. Zoals de Limburgse band Rowwen Heze ooit schreef: Het is beter te moeten missen dan het nooit te hebben gehad.
(Ksenija schreef ook nog in het Serv.Kroatisch)
Puno pusa i pozdrava of fam. v. Meijeren:
Kees, Ksenija, Kevin, Barbara en een poot van Istra.


21 juni 2009

Lieve Barbara en Gejo.
Onze vakantie zit er al weer bijna op, nog 3 dagen en ik (Caroline) moet weer aan 't werk. Het was een heerlijke vakantie hier. 't Appartement was perfect en 't privestrandje helemaal.
Het uit eten gaan met jullie was heel gezellig en de barbeque met Monika en Christian was ook reuze gezellig. Jullie ontvangst was héél hartelijk. We voelden ons direct thuis. René heef't heel prettig gevonden om zijn mail af en toe te checken.
Tip: Biedt 't appartement aan met draadloos internet. Zadar was mooi en de watervallen waren geweldig. De kustweg omhoog naar Pag was absoluut de moeite waard en als je daar dan toch bent, koop dan een lekker stukje zachte schapenkaas. We zijn nog een keer naar Petar in Nin uit eten geweesten hebben daar 'n Chteaubriand gegeten. Deze was verrukkelijk.
Groetjes: René en Caroline en Prins!
P.s. sorry voor de ontzettende haren van Prins. Do't henig an.


27 augustus 2008

Beste Geo en Barbara,
Onze vakantie zit er al weer bijna op. We hebben genoten van 't privéstrandje en jullie bbq. Leuk om allemaal verschillende mensen te ontmoeten. Jullie onthaal was echt verwarmend.
Echt, zoiets hebben we nog niet vaker meegemaakt. De zee, jullie appartement is héél mooi.
Onze excursies naar de Krka-watervallen en naar de eilanden bij Zadar waren héél mooi. Voor jullie volgende gasten willen we graag nog mededelen dat een "grote"hond niet mee mag op de boot naar de Krka watervallen.
Jullie hebben een fantastische accomodatie, lekker dicht bij het strand. Heerlijk!
We zijn hier echt tot rust gekomen voordat we het bruisende leven van ons weer in moeten gaan.

Groetjes van Robin, Silvia, Dennis en Sander (Lopik)


17 augustus 2008.

Beste Gejo en Barbara.

We hebben een erg leuke week gehad in jullie mooie, compleet ingerichte appartement.
Mede dankzij het super mooie weer (op 1 X heftig onweer na) zijn we heerlijk tot rust gekomen.Omdat we Vir soms veel te druk/ chaotisch vonden, zijn we geregeld naar Zadar geweest. Supermooie stad met veel leuke terrasjes, restaurantjes en gezelligheid.Er valt ook veel te zien, zoals het waterorgel aan zee en de vele opgravingen en de oude gebouwen.
We zijn ook naar Plitvitcka Jezera (watervallen) geweest. Ontzettend mooi!
Kortom een heerlijke week. We gaan nu nog een week naar Trogir (vlakbij Split)

Fijne zomer en succes met de boot. (We hopen dat Gejo een reddingsvest kado krijgt voor zijn 60e verjaardag!

 

Groet, Noortje en Elon, (Rhenen)


 

9 augustus 2008

Lieve Barbara en Gejo en Cesar.

Onze vakantie zit er weer op. Heel anders, want Nick was er niet bij>
Maar we hebben ons goed vermaakt met ons drieën, nou ja vieren en soms zevenen met jullie erbij. Zoals gezegd, vorig jaar, we moesten terug voor Nin. Dat hebben we gedaan. Mooi hoor.
Dit jaar hadden we onze "jacht" ook maar meegenomen en hebben zelfs samen met jullie "Guusje"gevaren. (bewijs: zie de actiefoto's)
Het geeft wel meer vrijheid. Je komt op andere mooie plekken. Naomi en Jos waren de "Captain".
Bedankt voor jullie gastvrijheid.
We hebben genoten van het mooie weer (top van 47 graden), van het strand en van het water, lekker eten en BBQ en de rust en van jullie.

Vele groeten, dikke kus, Jos Ria, Naomi en Beau. (Delden)


 

2 augustus 2008>

Beste Barbara en Gejo.

We hebben een heerlijke vakantie gehad in jullie schitterende appartement.
Kroatië hebben we leren kennen als een mooi vakantieland: Het mooie oude Zadar, de heerlijke wandeling in Paklenica, de schitterende watervallen van de Krka, het nog veel grotere Nationale Park Plitvicka Jezera, wat we bezochten op Martika's verjaardag, maar ook het kanoën op de Zrmanja was super en het jetskiën in het leuke haventje van Virwas voor Martika en Robin helemaal grandiooos.
Een dan iedere dag het leuke en gemoedelijke strandje, waar je zo heerlijk kan snorkelen in 't super heldere water, lekker kan zwemmen en zonnen. Wat wil een mens nog meer op een vakantie in Vir?
Wij weten het niet!
Het was heerlijk!
Hartelijke groeten van Ger en Claire plus Robin en Martika (Almere)18 juli 2008

Lieve Bar en Gejo (en Ceasar nat.)
Het is weer zover, de tijd van weggaan is gekomen.
Het was weer een heerlijke vakantie, mede dank zij jullie.
Het ontvangst was weer allerhartelijkst.
De boot te water laten was "super"om mee te maken.
Ik weet zeker dat we nog terug komen en jullie weten wat Wim zei:
"Denkelijk volgend jaar weer."
Ik weet nu al dat het dan ook weer geweldig wordt!!!!
Geof heeft het ook heerlijk gehad en vond het super!!
Heel veel liefs, Wim, Cil Emre en Geof (Amsterdam)


Beste Gejo en Barbara.

5 juli 2008

Liebe Barbara, Lieber Gejo
Nun sind wir schon den dritten Sommer auf Vir und es gefällt und jedes Jahr besser.
Auf Vir in die Sepunatka zu kommen ist wie heimkommen. Nun ist die Zeit schon wieder verbei und wir müssen Abschied nehmen. Aber wie jedes Jahr war es schön und wir hatten Superwetter. Es schien jeden Tag die Sonne und es waren nie wolken am Himmel zu sehen. Vielen Dank für Euren Hertzlichen Empfang und die schöne Zeit bei Euch.
Wir zählen schon die Tage bis nächsten Sommer.

Anike, Michael, Neele und Tabea. (Filipsthal (Duitsland))

 


 

21-06-08'

Lieve Barbara en Gejo en natuurlijk Cesar
Wat zijn de afgelopen 2 weken snel gegaan! We hebben enorm genoten van alles hier!
Het prachtige Kroatië (land waar mijn hart ligt), het mooie eiland, het heerlijke strandje (soms helemaal voor ons zelf), het fijne appartement met alles erop en eraan en waar we vooral van hebben genoten was jullie hartelijkheid en gastvrijheid, echt Super!! (Spreek uit op een "Barbara Kroatische manier)
We gaan nu naar Nederland weer naar huis, maar de afgelopen weken was ons huis hier, bij jullie en daar willen wij jullie enorm voor bedanken!
Lieve lieve mensen (en hondje), het ga jullie goed en hopelijk zien wij elkaar volgend jaar weer!! Want ik weet zeker: Als wij aan Milan vragen waar wij volgend jaar naar toe gaan met de vakantie? Dan zal het antwoord zeker zijn: "Naar opa Gejo en oma Barbara en Cesar!"
Want er moet nog taart gebakken worden...Dus.....het moge duidelijk zijn, Milan heeft jullie in zijn hartje gesloten en daar sluiten wij ons graag bij aan!!
Dan laat ik het hier maar bij en wens jullie nogmaals al het goede en tot de volgende keer!!!
Héél veel liefs en puno pozdravi (ik hoop dat ik het goed schrijf)                       

Peter, Sanja en Milan (Soest)

Dovidenja!!!

 


 

31.08.07

Liebe Barbara, Lieber Gejo.
Jetzt sehen wir uns leider doch nicht mehr, aufgrund des Wetters heute morgen sind wir dann doch losgefahren. Bis hierhin war alles prima. Wir haben uns bei Euch "Superwohl" gefühlt und hatten sehr viel spass. Erholt haben wir uns "so gut nebenbei" natülich auch. Danke für alles. Es war toll, das wir in Euren "Privatgemächern" Urlaub machen durften.
Ganz liebe Grüsse:
Angela, Karsten, Oliver und Kristina.(Neufahrn (Duitsland))

 


 

 

24 augustus 2007

Hallo Gejo en Barbara.
Als jullie dit lezen zijn wij alweer terug naar Nederland. Via deze weg dus.......
Bedankt voor weer een geslaagde vakantie in jullie appartement. Het weer was heerlijk, veel veel zon.
Nick en Naomi hebben Julian leren kennen en ze hebben zich goed vermaakt.
We hebben dit jaar niet zoveel bekeken en hebben maar een klein stukje van Nin gezien, dus zouden we nog eens terug moeten komen.
Wie weet wat de plannen zijn voor volgend jaar.
Héél veel groeten en Bedankt:
Jos, Ria, Nick, Naomi en Beau (Delden) 

10 augustus 2007

Liebe Barbara, Lieber Gejo.
Danke für Eure Gastfreundlichkeit und die schöne Zeit hier. Wir fühlten uns hier schon so wohl, als ob es uns zweites Haus wäre. Aber nun ist die Zeit vorbei uns wir freuen uns schon auf nächstes Jahr.

Tabea, Neele, Anike und Michael.(Filipsthal (Duitsland))

21 juli 2006

Beste Gejo en Barbara

Via deze weg willen we jullie hartelijk bedanken voor het gastvrije onthaal, zaterdagavond laat.
We hebben het hier geweldig naar onze zin gehad; één week is eigenlijk te kort.
We hebben genoten van de zon, zee en wind. Jullie strandstoelen zijn een goed idee! We hebben veel mooie dingen gezien, de stad Nin, Zadar en de Kornati-eilanden.
Vooral het rustige strandje vlak bij huis heeft ons hart gestolen!
Het huisje is van alle gemakken voorzien en ziet er verzorgd uit.
Kortom; we hebben een heerlijke vakantie gehad.

Wie weet tot ziens!
Hartelijke groeten van Ardjan en Annemarie (Gouda)

 8 augustus 2006

Beste Gejo en Barbara

Wanneer we dit schrijven is onze laatste dag aangekomen. We zijn hier 14 dagen geweest.We hebben genoten van jullie gastvrijheid, van de zon, zee en wind. Ook van de onweersbuien. Toen was er maar één blij en dat was jij Barbara. We zijn ook twee dagen naar de "Plitvice"watervallen geweest. Geweldig, het is echt een aanrader. Ook Zadar is een mooie stad. Alles is er te zien, van héél oud (Romeinse opgravingen) tot modern. Jullie huis is geweldig. Alles is er gewoon. En niet te vergeten de heerlijke bedden. Het strandje is ook heerlijk en dat heldere water. Wat je allemaal wel niet ziet onder water. Heel mooi. We hebben heerlijk kunnen snorkelen.
Gejo, Barbara en Zesar
Hardstikke bedankt!
Jos, Ria, Nick en Naomi en Beau. (Delden)

 


 

28-07-2007

Beste Barbara en Gejo.
We hebben hier echt genoten van onze eerste strandvakantie. We hopen ooit nog een keer te komen.
Fam. A. Ganesh (Rotterdam)


 

Vrijdag, 20 juli 2007
Lieve, lieve, lieve Barbara en Gejo.
Jammer genoeg moeten we vandaag weer richting huis gaan, maar we beloven 1 ding, we komen terug!!!! We hebben een heerlijke tijd bij- en met jullie gehad. Het weer was warm, net als jullie ontvangst. Jullie hebben de jongens echt verwend met het kado voor hun verjaardag.Jullie app. en jullie zelf waren geweldig. Nogmaals bedankt voor deze 2 weken.
Heel veel liefs en tot volgend jaar: Wim, Cecilia, Emre en Mitch. (Amsterdam)
Puno Pozdravja od nas

 


 

22 juni 2007

Beste Gejo en Barbara.
Wij willen jullie hartelijk danken dat wij hier 14 dagen hebben mogen verblijven in jullie apartement (het was geweldig)
We hebben erg genoten van het geweldige weer en de mooie omgeving.
Ook de momenten dat we met jullie samen waren, hebben wij als zeer prettig ervaren.
Maar helaas aan alles komt een eind, dus ook aan deze vakantie.
Maar wie weet. Tot ziens.

Het gaat jullie goed.

Bedankt voor alles.
Herman en Lenie (Leende)


31 augustus 2006
Nadat we een week op een onbewoond eiland in een zéér primitief huisje hadden gewoond, was het erg prettig om weer in de beschaving te komen en te ervaren hoe fijn een warme douche kan zijn. We zijn hartelijk ontvangen door Barbara en zij heeft haar uiterste best gedaan om het ons naar onze zin te maken. Wij danken haar hiervoor,

Vriendelijke groetjes:
Wim, Ali en Janik (Drouwen)Zaterdag 26 aug 2006

Wij bedanken Barbara voor haar warme en hartelijke ontvangst toen wij hier 14 dagen geleden aankwamen. Jullie hebben ons een schitterend appartement aangeboden voorzien van alle comfort. Doordat't zo warm was hebben we veel mooie uurtjes doorgebracht op 't mooie strandje en heeft Gerard lange wandelingen gemaakt. 't Eiland Vir is zeer mooi, maar kent een grote tegenstelling tussen "rijkdom"en "armoede". De weg van 't centrum naar 't appartement is 's avonds te donker om te lopen. Vanaf hier zetten wij onze vakantie elders nog voort, maar we zullen hier zeker ooit nog terugkomen. Met ons vertrek is de rust 's nachts weergekeerd en kan Barbara weer rustig slapen.
Bedankt
Frans Gerard Yvonne. (Veldhoven)


 

Terug naar de homepage

Terug naar de page Kroatie