Op deze pagina bieden wij spulletjes te koop aan. Alle door ons te koop aangeboden spullen garanderen wij, zoals deze in de verkoopinformatie omschreven staan.

Is er iets van uw gading bij, of heeft u nadere vragen, neem dan gerust contact met ons op via het e-mailadres: gejoalberts@gmail.com

 


Te koop: Grote familie bungalowtent.  Slechts één maal 14 dagen gebruikt op de camping in Sv. Jurai (Dalmatië). Onze website geeft de reden van verkoop. De tent werd gekocht bij Obelink in Winterswijk. Het doek (ook het dak) is van geweven ten Catedoek. (Is in de zomermaanden niet zo warm.) Twee grote slaapruimtes, een apparte uitbouw voor de keuken en een zéér ruim leefgedeelte, alsmede een voortent (luifel). Onze vraagprijs in: 250 Euro.

-------------------------------------------------------------------------------
Link naar de Lulu boekensite met mijn boek: "Mijn leven als drugsrechercheur".


Support independent publishing: Buy this book on Lulu.

Mij is gebleken dat er nog zeer veel mensen zijn die geen gebruik maken van een creditcard en/of paypal. Ik gebruik Paypal al jaren voor aankopen en verkopen op Ebay en heb nog nooit problemen gehad. Zelfs is het zo dat wanneer je als koper paypal gebruikt, je mijns inziens te veel rechten hebt tegenover de verkoper. Daarom zijn veel verkopers op Ebay tegen een betaling met paypal. Onder andere moet je ook als verkoper, belasting betalen.
Om toch tegemoet te komen aan eventuele kopers van mijn boek, ben ik genegen uw betaling via mijn paypal te doen, nadat u het te betalen bedrag, in dit geval, voor het boek € 9,95 en voor de verzending vanaf de drukker (via de post) €5,99 = totaal  € 15,94 op mijn bankrekening hebt overgemaakt.

Mijn bankgegevens:
IBAN: NL94RABO0316766801 t.n.v. G.J.Alberts e.o.
BIC:    RABONL2U-


Geeft u wel even uw naam en adresgegevens aan mij door en tevens uw telefoonnummer, op mijn email-adres:
gejoalberts@gmail.com
Het boek wordt dan rechtstreeks vanaf de leverancier naar u toegestuurd. Onder verzending via normale post.
Vanaf de drukker kan het 7 tot 17 werkdagen duren, voordat u het boek in uw bezit hebt.

Natuurlijk worden vragen gesteld wat de verdiensten zijn. Per boek kan ik in mijn stamkroegje in Tirol         "Ein Großes Bier vom Fass" kopen dus € 3,15.  Bij elk van u ontvangen glas zal ik op u proosten.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op dezelfde wijze kunt u ook de andere, door mij geschreven boeken bestellen:
 

Boekenlijst
Boek: Verkoopprijs: in  Porto: in Totaalprijs: in 
Boek "Blonde Piet" (geheel) 72,85 6,99 79,84
Boek "Blonde Piet" Deel 1 23,95 6,99 30,94
Boek "Blonde Piet  Deel 2 46,50   Is in bewerking 6,99 53,49
Boek "Blonde Piet" Deel 3 28,50 Is in bewerking 6,99 35,49
Mijn leven als drugsrechercheur 9,95   Nieuwste versie 5,99 15,94
 Boek: Verkoopprijs:      in € Porto: in € Totaalprijs: in €
Overdenkingen    (met foto´s) 19,95 6,99 26,94
Overdenkingen   (zonder foto´s) 6,50 6,99 13,49

Opmerking: Per land kunnen de portokosten ongeveer één Euro verschillen. Ik houd gewoon aan wat ik aan porto in Oostenrijk moet betalen.